Chúng tôi sẽ bắt đầu bữa tiệc với một giờ xả năng lượng bằng những hoạt động vui chơi cùng với những người bạn của mình. Mọi người có thể đua nhau nhảy vào túi khí khổng lồ, rơi mình xuống hố bọt biển hoặc vượt qua thử thách leo núi. Sau đó bạn sẽ có một không gian riêng để thưởng thức một số đồ ăn và thức uống tuyệt vời. Bạn có thể chọn âm nhạc và chủ đề để tổ chức một lễ kỷ niệm hoặc một bữa tiệc chỉ của riêng bạn.

Chúng tôi có nhiều gói tổ chức để bạn lựa chọn phù hợp với độ tuổi của con bạn và có thêm nhiều các tiện ích để trẻ con sẽ thêm phần thích thú như vẽ mặt, trang trí theo chủ đề, chú hề, ảo thuật, bong bóng…

Trải nghiệm BỮA TIỆC SINH NHẬT theo cách riêng biệt nhất

Bạn đang nghĩ cách tổ chức bữa tiệc sinh nhật tuyệt vời nhất tù trước đến nay. Hãy để chúng tôi sắp xếp và chuẩn bị mọi thứ từ việc lập kế hoạch, chuẩn bị thức ăn và hơn thế nữa. Chúng tôi sẽ giải tỏa căng thẳng cho bạn trong việc tìm địa điểm và làm cho ngày của con bạn thêm đặc biệt.

ĐĂNG KÝ ĐẶT TIỆC SINH NHẬT TẠI ĐÂY!

Tôi muốn nhận thông tin khuyến mãi của Jump Arena

PHIL-KELLY-Jump-Fit-Teacher
Phil Kelly
Jump Fit Teacher

is a Master Trainer on three continents who has helped 1000’s of clients.

He achieved the highest international qualifications and is a specialist in fat loss and personal fitness. Phil has designed fitness programmes and classes for Universities, professional sports teams and is very excited to bring JUMP-FIT to Ho Chi Minh City, Vietnam.

The Benefits:
- Low Impact: unlike other forms of cardiovascular fitness such as jogging – where the impact of making contact with the ground can lead to bone and joint injuries of the ankles, knees, and hips – trampolining is less likely to generate these types of impact-based injuries
- Improved Lymphatic Function: the up-and-down bouncing of trampolining is particularly effective because it’s relatively easy to perform and stimulates the lymph system’s one-way valves to open and close simultaneously, increasing lymph flow substantially as it works against gravity to move up the lymphatic system. This keeps waste products moving, clearing the body of toxins, and improving overall immune function.
- Improved Balance: Many people struggle to maintain balance the first few times they jump on a trampoline. Separate studies have proven that balance is improved in almost every demographic when trampolines are used regularly. SO WHAT ARE YOU WAITING FOR?
Price:
300,000 VND (Including entrance fee, excluding grip-socks)
1900789906